Privat Proff

Senioringeniør VVS

VB Tekniske AS er et selvstending rådgivende selskap som leverer sine tjenester både til VB medlemsbedrifter og andre aktører i VVS bransjen i hele landet. Vi har en klar målsetning om å være morgendagens leverandør av ingeniørtjenester til VVS bransjen. Det tilbys et spennende miljø med hovedkontor i Bergen og avdelingskontor i Osloregionen og i Førde. Vi er for tiden 10 ansatte og har ambisjoner om å vokse videre på de ulike lokasjonene og søker derfor etter nettopp deg, for å være med å utvikle bedriften videre.

Vi opplever en betydelig økt etterspørsel etter prosjektering av VVS-tekniske anlegg og vil derfor styrke vårt fagmiljø gjennom ansettelse av ny medarbeider med bred erfaring. Samarbeid med kunder rundt i landet og med kolleger på tvers av kontorene vil være en del av hverdagen.

 

Om stillingen

Stillingen fordrer en faglig dyktig og kunnskapsrik senioringeniør med stort engasjement. 

 

Du vil få allsidige arbeidsoppgaver innen planlegging og prosjektering av VVS-tekniske installasjoner. Det vil blant annet innebære:

  • Prosjektering med bruk av Revit
  • Oppdrags- og prosjektledelse
  • Anbudsbeskrivelser
  • Oppfølging i byggefase
  • Tilbudsgivning/-oppfølging
  • Kundekontakt

 

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er utdannet ingeniør med minimum 5-10 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivende virksomhet eventuelt entreprenør.

Du blir motivert av å jobbe i team med engasjerte medarbeidere, men trives også med å arbeide selvstendig i mindre oppdrag.

Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser.

Har kontakter og kan bygge nettverk innen VVS-bransjen.

Du må ha godt humør, være initiativrik og utadvendt.

Må beherske norsk skriftlig og muntlig.

 

Hva vi kan tilby

Faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

Gode lønns- og ansettelsesbetingelser.

Kompetanseheving.

Hyggelige kolleger og godt arbeidsmiljø.

Fleksibel arbeidstid som legger til rette for en sunn balanse mellom jobb og fritid.

 

Stillingen er lokalisert i moderne kontorer i Bergen. Plasseringen er ypperlig for bruk av kollektivtransport (buss og bybane) eller sykkel til jobb.

Ser dette interessant ut, ta kontakt med daglig leder Svein Erik Rollstad på telefon 952 31 235 eller send epost til svein.erik.rollstad@vbtekniske.no eventuelt Kenneth Nilsen Fagerlid på telefon 974 26 042 eller send epost til Kenneth.fagerlid@vbtekniske.no

 

Søknad med CV ønskes fortrinnsvis som epost.

 

FINN-kode: 104869666