Privat Proff

Senioringeniør VVS

VB Tekniske AS er et selvstendig rådgivende selskap som leverer sine tjenester både til VB medlemsbedrifter og andre aktører i VVS bransjen i hele landet. Vi har en klar målsetning om å være morgendagens leverandør av ingeniørtjenester til VVS bransjen. Det tilbys et spennende miljø med hovedkontor i Bergen og avdelingskontor i Oslo og i Førde. Vi er for tiden 10 ansatte og har ambisjoner om å vokse videre på de ulike lokasjonene og søker derfor etter nettopp deg, for å være med å utvikle bedriften videre.

Er du rundt 50+ og føler at du er i din beste alder?

Er du opptatt av kontinuerlig læring og egen utvikling?

Er du mer motivert enn noen gang til å prestere og levere resultater?

Trives du med ledelse og prosjektansvar?

 

Her er stillingen for deg med livserfaring!

Senioringeniør VVS

VB Tekniske søker etter en godt voksen senioringeniør med lang erfaring, kompetanse og masse stå-på-vilje.  Hos oss vil du jobbe i et stimulerende miljø preget av stort jobbengasjement og entusiasme.  Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å bidra med å utvikle vårt fagmiljø med fokus på høy kvalitet og gode resultater.    

Om deg:

Du er utdannet ingeniør med minimum 5-10 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivende virksomhet, eventuelt entreprenør. Du blir motivert av å jobbe i team med engasjerte medarbeidere, men trives også med å arbeide selvstendig i mindre oppdrag. Du er ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser og har et godt nettverk innen VVS-bransjen. Du har godt humør, er initiativrik og utadvendt. Du behersker norsk skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby deg?

Et uformelt og godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. En fleksibel arbeidstid som legger til rette for en sunn balanse mellom jobb og fritid. Du vil arbeide i en ekspanderende bedrift  som gir  faglige utfordringer og deltagelse i spennende prosjekter. Vi har stor fokus på kompetanseheving og tilbyr kurs og videreutdannelse til våre ansatte. Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesbetingelser.

Du er velkommen til å ta kontakt med vår rådgiver Janne Mosaker på telefon 416 07 787 for nærmere informasjon eller send e-post til janne@mosaker.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.