Privat Proff

Avdelingsleder VVS

VB Tekniske AS er et selvstending rådgivende selskap som leverer sine tjenester både til VB medlemsbedrifter og andre aktører i VVS bransjen i hele landet. Vi har en klar målsetning om å være morgendagens leverandør av ingeniørtjenester til VVS bransjen. Det tilbys et spennende miljø med hovedkontor i Bergen og avdelingskontor i Osloregionen og i Førde. Vi er for tiden 10 ansatte og har ambisjoner om å vokse videre på de ulike lokasjonene og søker derfor etter nettopp deg, for å være med å utvikle bedriften videre.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å lede avdelingskontoret i Oslo, og sammen med disse bidra til å videreutvikle avdelingen. Avdelingsleder har også et ansvar for å tilføre relevante oppdrag til avdelingen. Det innebærer at relasjonsbygging, kundekontakt og innsalg vil være viktige oppgaver. I tillegg blir du sentral i jobben med å sikre god oppdragsgjennomføring.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Rapportere til daglig leder
  • Delta i bedriftens ledergruppe, og bidra til strategi og markedsutvikling
  • Personalansvar for ansatte ved avdelingen
  • Tilbuds- og prosjektledelse på tvers av avdelingskontorene

 

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør med minimum 8 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivende virksomhet eventuelt entreprenør.

Du blir motivert av å jobbe i team med engasjerte medarbeidere, men trives også med å arbeide selvstendig i mindre oppdrag.

Markedsorientering og godt kontaktnett.

Godt humør og pågangsmot.

Må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Hva vi kan tilby

-          Avdelingsledelse på Oslo-kontoret

-          Inngå i ledergruppen i bedriften

-          Faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere

-          Gode lønns- og ansettelsesbetingelser

-          Hyggelige kolleger og godt arbeidsmiljø

-          Fleksibel arbeidstid som legger til rette for en sunn balanse mellom jobb og fritid

 

Stillingen er lokalisert i attraktive kontorer sentralt i Oslo. Plasseringen er ypperlig for bruk av kollektivtransport (buss og jernbane) eller sykkel til jobb.

Ser dette interessant ut, ta kontakt med daglig leder Svein Erik Rollstad på telefon 952 31 235 eller send epost til svein.erik.rollstad@vbtekniske.no eventuelt Kenneth Nilsen Fagerlid på telefon 974 26 042 eller send epost til kenneth.fagerlid@vbtekniske.no

Søknad med CV ønskes fortrinnsvis som epost.

 

FINN-kode: 104769104

 

Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.