Privat Proff

Vi søker etter prosjektingeniør VVS

Nytt år - nye utfordringer?

VB Tekniske er i vekst og har behov for en Prosjektingeniør VVS.  Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å bidra med å utvikle vårt fagmiljø med fokus på høy kvalitet og gode resultater.

 

 

Om deg:
Du er utdannet ingeniør med minimum 3 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivende virksomhet, eventuelt entreprenør. Du har erfaring innen prosjektering av VVS-anlegg og trives med planlegging, prosjektering og oppfølging av VVS-oppdrag. Du er ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser. Du har godt humør, er initiativrik og utadvendt. Du behersker norsk skriftlig og muntlig.

 

Hva kan vi tilby deg?
Du vil arbeide i en ekspanderende bedrift som gir faglige utfordringer og deltagelse i spennende prosjekter. Vi har stort fokus på kompetanseheving og tilbyr kurs og videreutdannelse til våre ansatte. Gode utviklingsmuligheter for rette vedkommende. Et uformelt og godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger. Fleksibel arbeidstid som legger til rette for en sunn balanse mellom jobb og fritid. Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesbetingelser.

 

Du er velkommen til å ta kontakt med vår rådgiver Janne Mosaker på telefon 416 07 787 for nærmere informasjon eller send e-post til janne@mosaker.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Søknadsfrist: 01.02.2018

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=111912141