Aktuelt

Utvidet kompetanse i automatiske brannslokkeanlegg i Oslo

Vi i VB Tekniske vil gratulere så mye til Salim Alexander Lahiani med bestått eksamener i FG-900 Utførelse og prosjektering.

Brannsikrer kondensatorrom

VB Tekniske AS bistår Eramet Norway Sauda med å brannsikre et av kondensatorrommene i tilknytning til prosessovner. Ovnene avgir inntil 40MW hver, så her må det mye vann til for å sikre tilstrekkelig slokking.

Møt vår nye prosjektleder, Kari Lundegaard

VB Tekniske i Oslo har ansatt Kari Lundegaard (26) som prosjektleder.

FG-godkjent kontrollfirma

VB Tekniske har flere FG-godkjente medarbeidere som kontrollerer og prosjekterer sprinkleranlegg over hele landet. 

Vi søker etter VVS ingeniør i Bergen

Nytt år - nye utfordringer? VB Tekniske er i vekst og har behov for en VVS ingeniør.  Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å bidra med å utvikle vårt fagmiljø med fokus på høy kvalitet og gode resultater.

VB Tekniske i Bergen flytter til ny kontoradresse

1.desember 2017 flytter vi vårt kontor i Bergen til Eidsvågbakken 1 i Eidsvåg. Kontorlokalet er helt nyoppusset og passer oss glimrende. Rørleggermestrenes Servicekontor og Mesterbygg-Bergen leier i bygget sammen med mange andre firmaer innen ulike bransjer. Dere er hjertelig velkommen innom oss, både landeveien og sjøveien 😊

Sentral godkjenning

VB Tekniske har fornyet sin sentral godkjenning etter det siste reglene fra direktoratet for byggkvalitet (DIBK). 

Kompetanseløft VA

Økt satsing på VA prosjektering og bistand i planlegging av nye prosjekter gjør at vi stadig fyller på kompetansen vår på dette fagfeltet.

Prosjekter i VB Tekniske AS

Vi i VB Tekniske er stolte av å få jobbe med mange fine prosjekter i samarbeid med rørleggere i hele Norge. Her er noen av prosjektene vi jobber med for tiden.

Ny kontoradresse på Østlandet fra 1.mai 2017

Vi flytter! VB Tekniske sin avdeling på Østlandet flytter inn på ny adresse fra 1.mai 2017.